Artikkelit

Anna-Maria Mäkelä Projektiammattilaiset ry:n toimitusjohtajaksi

eMBA ja terveystieteiden maisteri Anna-Maria Mäkelä aloittaa Projektiammattilaiset ry:n (PRY) toimitusjohtajana 1.4.2022. Yhdistyksen pitkäaikainen toimitusjohtaja Timo Saros jää osittaiselle eläkkeelle, mutta jatkaa Projektiammatilaisissa IPMA® -sertifioinnin johtajana Suomessa.

Projektiammattilaiset ry kehittää projektiosaamista Suomen kilpailukyvyn ja alalla työskentelevien ammattitaidon vahvistamiseksi. Projektien taloudellinen ja yhteiskunnallinen merkitys on huomattava, ja projektiosaamisesta halutaan tehdä kansallinen kilpailuetu.

Tuleva toimitusjohtaja Anna-Maria Mäkelä on työskennellyt pitkään useissa eri johto- ja asiantuntijatehtävissä terveydenhuollossa. Hänellä on myös vahva kokemus laatujärjestelmien pääarvioijan tehtävistä ja sertifioinneista. Aiemmin Anna-Maria on ollut mm. Animagin ja Evidensian, A-klinikan ja Deboran toimitusjohtajana sekä toiminut Oral hammaslääkäreissä henkilöstö- ja liiketoimintajohtajana.

”PRY:n  vuosittaiset kymmenet tapahtumat ja teematilaisuudet, alueellinen ja kansainvälinen toiminta, sertifiointikokonaisuus ja noin 4000 jäsenen sitoutunut yhteisö ovat upeaa työtä osaamisen vahvistamiseksi. Erityisesti projektiammattilaisten mahdollisuus verkostoitua ja kehittää omaa ammattitaitoa on hieno kokonaisuus, joka vahvistaa yksilöiden osaamista ja organisaatioiden kilpailukykyä. Olen iloinen, että saan tulla osaksi tätä innostunutta yhteisöä ja tekemään työtä yhdistyksen vision saavuttamiseksi”, Mäkelä kertoo.

”Haluamme tuoreella otteella houkutella uusia jäseniä merkityksellistä työtä tekevään, aikaansa seuraavaan ja aktiiviseen yhteisöön. Olen iloinen, että Anna-Maria Mäkelä tuo muutosvoimaa, jota tarvitsemme Projektiammattilaisten kasvun ja uudistumisen jatkamiseksi. Kiitän Timo Sarosta hänen vahvasta työpanoksestaan yhdistyksen pitkäaikaisena toimitusjohtajana”, sanoo PRY:n hallituksen puheenjohtaja Taina Rämö-Korpinen

”Kahdeksan vuotta yhdistyksen toimitusjohtajana on ollut mielenkiintoinen matka. Sadat yhdistyksen tapahtumat ja asiantuntijaesitykset ovat vieneet projektiosaamista askel askeleelta eteenpäin. Toivotan seuraajalleni menestystä visiomme toteutuksessa. Jatkan mielelläni IPMA® -sertifioinnin edistämistä Suomessa”, Timo Saros toteaa.

 

Lisätietoja: Hallituksen puheenjohtaja Taina Rämö-Korpinen puh. +358 50 492 4662